X

X
X
Feedback

Mesaj Presedinte

“Cand mi-am inceput profesia de medic dentist am aplicat cea mai importanta lectie pe care am primit-o in facultate: pacientul este in centrul atentiei atunci cand paseste in cabinet. Insa in scurt timp am realizat ca pacientul nu isi doreste doar sa fie tratat, ci si siguranta unui act medical corect, confort, grija si atentie inca de la primul contact cu clinica stomatologica. De la primul telefon, de la prima vizita.

 

Din dorinta de a creste si de a le asigura atat colegilor mei un mediu in care sa isi poata dezvolta profesia fara grijile inevitabile legate de problemele administrative, cat si pacientilor servicii la standarde internationale, mi-am indreptat atentia spre clinicile din strainatate si spre cursurile dedicate managerilor de clinici dentare. In scurt timp am creat cel mai puternic grup de clinici stomatologice din Romania, care se dezvolta continuu si isi intareste anual pozitia de lider. Cu pretul profesiei mele.

De ce aceasta poveste? Pentru ca DENT ESTET este dovada vie a faptului ca pentru a le indeplini pacientilor toate dorintele si pentru a le intui nevoile, orice clinica are nevoie de o echipa de management puternica. De un Dental Office Manager dedicat, care sa le asigure medicilor mediul ideal de lucru, iar pacientilor dovada ca promisiunea se transforma intotdeauna in realitate. Daca esti medic dentist, stii deja cat de important este ajutorul extern. Stii cat de mult te poate ajuta o persoana pregatita corespunzator in managementul clinicii dentare. Stii ca un Dental Office Manager te va ajuta sa ajungi in scurt timp la obiectivele dorite! Iar daca lucrezi sau iti doresti sa lucrezi intr-o clinica dentara si ai siguranta ca poti sa te implici mai mult, sa dezvolti o echipa de management si sa usurezi activitatea medicilor dentisti, Dental Office Manager este profesia de care te vei indragosti pe loc! Impreuna putem sa ridicam serviciile stomatologice din Romania. Haideti sa demonstram ca se poate si la noi!”