X

X
X
Feedback

Prezentare generală

Daca lucrezi sau iti doresti sa lucrezi intr-o clinica dentara si ai siguranta ca poti sa te implici mai mult, sa dezvolti o echipa de management si sa usurezi activitatea medicilor dentisti, Dental Office Manager este profesia de care te vei indragosti pe loc!

Iar daca esti medic dentist si detii o clinica dentara, stii deja cat de important este ajutorul extern, cate beneficii poate aduce cabinetului si profesiei tale o persoana pregatita corespunzator in managementul clinicilor dentare. Stii ca un Dental Office Manager te va ajuta sa ajungi in scurt timp la obiectivele dorite si iti va oferi zi de zi sansa de a a fi dedicat exclusiv actului medical.   DENT ESTET este dovada vie a faptului ca un management corespunzator iti poate asigura pozitia de lider.

Dr. Oana Taban, CEO & Founder DENT ESTET

 

SCOALA DENTAL OFFICE MANAGERS

Profesionisti in managementul clinicilor dentare !

Context

Clinicile dentare private din tara noastra au nevoie de un personal specializat in managementul stomatologic, care sa asigure o buna functionare a clinicii dincolo de tratamentul care are loc in cabinetul dentar. Astfel, atentia medicului poate fi îndreptata catre realizarea unui act medical performant, fara ca sarcinile administrative sa fie neglijate.

 

Prezentare generala

Scoala DOM este singura institutie din Romania care pregateste manageri pentru clinicile dentare, dupa standardele  stabilite de American Association of Dental Office Managers. Aici poti invata care sunt cele mai eficiente mecanisme pentru a dezvolta potentialul intern al unei clinici stomatologice private. Printr-un mix de cursuri si module de formare profesionala, ne propunem sa pregatim specialisti care sa sustina dezvoltarea pietei de medicina dentara si care sa contribuie activ la ridicarea standardelor de calitate a serviciilor dentare din Romania.

 

Drumul catre o cariera de succes

Cu ajutorul profesorilor Scolii DOM afli cum poti eficientiza activitatea unui cabinet dentar si, mai ales, cum poti dobandi noi cunostinte care sa te propulseze catre o cariera de succes. Pe parcursul a 2 luni, echipa de experti din domeniile de interes pentru clinicile dentare iti va pune la dispozitie know-how-ul si instrumentele de care ai nevoie pentru a deveni un profesionist in managementul stomatologic.

Dupa aceasta perioada de 2 luni de pregatire, vei sti cum sa coordonezi activitatea unei clinici dentare incepand cu sarcini simple precum monitorizarea comunicarii cu pacientul si eficientizarea programarilor si continuand cu aspectele financiare, de marketing, resurse umane, vanzari si management.

 

Obiectivele Scolii DOM

 • Stabilirea responsabilitatilor unui Dental Office Manager
 • Stabilirea unui set de reguli si protocoale interne care sa asigure desfasurarea optima a activitatii
 • Deprinderea tehnicilor de recrutare, de coordonare si motivare a echipei
 • Identificarea celei mai bune oportunitati de crestere pentru o clinica dentara în functie de context si piata concurentiala
 • Dezvoltarea instrumentelor eficiente de comunicare cu pacientii, colegii si profesionistii din domeniu
 • Cuantificarea si imbunatatirea productivitatii unei clinici stomatologice
 • Utilizarea tehnologiei pentru simplificarea proceselor interne din clinica dentara

 

5 beneficii directe pentru absolventii Scolii DOM:

 1. Iti dezvolti cariera într-o piata cu un mare potential de crestere
 2. Esti printre primii specialisti in management dentar din Romania
 3. Primesti recomandare pentru angajare pe pozitia Dental Office Manager in clinicile dentare asociate
 4. Devii membru al Comunitatii Alumni Scoala DOM (ai acces la resurse, articole de specialitate si un forum privat unde interactionezi cu specialistii din domeniu)
 5. Ai posibilitatea sa intri în competitia Dental Office Manager of the Year si chiar sa te alaturi echipei ADOM Romania