X

X
X
Feedback

Scoala DOM editia XIV

 

Vino cu un PRIETEN pana la 31.08!

Școala Dental Office Managers

– Ediția a XIV-a –

3 module, 7 zile de cursuri intensive

Patient Care – Strategie de business – Leadership – Resurse umane – Marketing – Contabilitate

19 octombrie – 24 noiembrie 2018

București

ȘCOALA DOM ESTE ALEGEREA CARE FACE DIFERENȚA

  • Crești numărul de pacienți noi
  • Elimini neprezentările și reprogramările
  • Construieşti relaţii de lungă durată cu pacienţii
  • Creşti gradul de acceptare a tratamentelor
  • Formezi o echipă performantă
  • Mărești profitul clinicii tale
  • Înveți cum să devii un lider de succes pentru tine și angajații tăi
  • Eficientizezi activitatea departamentului de contabilitate
 

Bine v-am regăsit!

Asociaţia Dental Office Managers este prima asociaţie din România care reuneşte şi certifică manageri dedicaţi pentru clinicile dentare. Te așteptăm în această toamnă la cursurile Școlii DOM cu soluţii practice pentru dezvoltarea clinicii sau cabinetului tău dentar.

+400

manageri de clinici

stomatologice certificaţi

+35

start-up-uri medicale

pregătite

13

ediţii ale Şcolii DOM în

ultimii 5 ani

Vino la Școala DOM dacă…

Actul tău medical este îngreunat de activitățile administrative

Pacienții tăi nu acceptă integral planurile de tratament

Pacienții se reprogramează și anulează frecvent vizitele

Te confrunți frecvent cu fluctuații de personal

La finalul lunii eforturile tale nu se văd în cifrele clinicii

Ești proaspăt absolvent și vrei să îți deschizi propriul cabinet.

PROGRAM

Vineri, 19 octombrie
9:00–10:30 Medic sau Manager? Cum te poate ajuta un Dental Office Manager? dr. Oana Taban, Fondator& Presedinte ADOM
10:30-13:00 Cum să ai un start-up de succes Erika Ionescu Cioată
13:00-14:00 Pauză de masă
14:00-17:00 Transformă prima vizită într-o relație pe termen lung Bianca Nichescu
Sâmbătă, 20 octombrie
9:00–12:00 O echipă motivată este o echipă performantă I Andreea Necula și Aura Pătru
12:00-13:00 Workshop
13:00-14:00 Pauză de masă
14:00-16:00 Am un plan… Cum îl concretizez în cifre? Cristian Taban
Vineri, 9 noiembrie
9:00–12:00 Ce nu știi despre contabilitatea unui cabinet dentar Delia Ștefan
12:00-13:00 Masa rotundă
13:00-14:00 Pauză de masă
14:00–17:00 Social Media: Secretele Facebook și Instagram Alexandru Negrea
Sâmbătă, 10 noiembrie
9:00–12:00 Gestionarea relatiei cu banca Irina Zamfirescu
12:00–13:00 Setează-ți corect obiectivele de marketing Erika Ionescu Cioată
13:00-14:00 Pauză de masă
14:00-16:00 Cum să ai rezultate din acțiunile de marketing Erika Ionescu Cioată
Joi, 22 noiembrie
9:00–12:00 Contabilitate de la A la Z pentru clinicile dentare Delia Stefan
12:00-13:00 Workshop
13:00-14:00 Pauză de masă
14:00-17:00 Cresterea gradului de acceptare a planurilor de tratament Cristian Taban
Vineri, 23 noiembrie
9:00–12:00 Resurse umane modul II Andreea Necula și Aura Pătru
12:00-13:00 Workshop proiecte finale
13:00-14:00 Pauză de masă
14:00-16:00 Am un vis… devine realitate fara leadership? Cristian Taban
Sambata, 24 noiembrie
9:00–11:00 Sharing si finalizare proiecte
11:00-13:00 Prezentarea proiectelor finale
13:00-14:00 Pauză de masă
14:00-15:00 Ceremonie de incheiere

BILETE

FĂ PRIMUL PAS CĂTRE SUCCESUL CABINETULUI TĂU DENTAR

PREȚ BILET

1350€

Acces la Școala DOM

Mapa cursantului

Lunch

Business networking

Coffee breaks

.

PREȚ BILET

Ofertă EARLY BIRD

1200€

până pe 01.09.2018

TRAINERI

Cristian Taban

Executive Director la Dent Estet

Cursuri predate la Școala DOM: Business Controlling, Excelența în leadership – clinici stomatologice, Crește gradul de acceptare a planurilor de tratament.

Cristian Taban și-a construit o experiență în managementul vânzărilor de peste 18 ani, pregătind și dezvoltând rețele de vânzări în întreaga Europa. Absolvent al unui prestigios MBA în domeniu și premiat pentru „Best Business Manager for EME”, Cristian Taban este specializat în training pentru personal de vânzări, industrial marketing și recrutare de personal de vânzări. Timp de 15 ani a lucrat ca Business Manager la Henkel, apoi Director de Vânzări la GE Oil and Gas, iar în prezent ocupă funcția de Executive Director la Dent Estet. De asemenea, în domeniul stomatologic s-a implicat încă din 1999, de când a observat îndeaproape activitatea grupului de clinici Dent Estet și a contribuit la dezvoltarea acestuia.

Erika Ionescu

Vicepreședinte ADOM

Cursuri predate la Școala DOM: Dental Office Manager, angajatul cheie care asigură succesul clinicii, Cum să ai un start-up medical de succes, Marketing Online vs. Marketing Offline

Erika Ionescu este una dintre persoanele cele mai determinate să îmbunătățescă modul în care se dezvoltă clinicile private din ţara noastră, dar şi aşteptările pacienţilor. De ce? Pentru că are convingerea că “suntem în România” nu este o scuză pentru serviciile oferite de clinicile dentare sau medicale şi nici pentru resemnarea pacienţilor nemulţumiţi de serviciile primite.
Cu o pregătire temeinică în domeniul comunicării şi marketingului strategic, Erika Cioată şi-a orientat natural cariera înspre zona medicală, ocupând funcţia de PR Manager al grupului de clinici DENT ESTET şi participând apoi la extinderea sa la nivel naţional, în calitate de Regional Manager. A lucrat o perioadă în cadrul sistemului de stat pentru a înţelege care sunt lacunele şi limitările cu care se confruntă antreprenorii din România, moment definitoriu pentru implicarea în crearea unui instrument de creştere organică a pieţei de servicii stomatologice private din ţara noastră: ADOM.

Andreea Necula

HR Manager la Dent Estet

Cursuri predate la Școala DOM: O echipă motivată este o echipă performantă

Andreea Necula și-a dezvoltat cariera în domeniul HR, având o experiență considerabilă în recrutare și integrare, dar și expertiză în implementarea sistemelor de indicatori de performanță. Dezvoltarea sa profesională a continuat cu numeroase cursuri de formare în domeniul resurselor umane, iar mai departe, Andreea este pregătită să împărtășească mici secrete despre motivarea echipei și despre urmărirea indicatorilor de performanță a angajaților

Aura Pătru

Business Consultant

Cursuri predate la Școala DOM: O echipă motivată este o echipă performantă

Aura Pătru are o experiență de peste 12 ani în domeniul Resurselor Umane și peste 5 ani în consultanță de business. În cadrul companiilor cu care a colaborat a reușit să dezvolte 2 departamente de HR și o linie de business. Expertiza în business i-a fost certificată în 2008 prin primirea premiului „HR Best Practice” la Conferința Internațională de HR-GfK, Nuremberg, Germania. Din 2011, Aura a intrat într-un program intens de dezvoltare a abilităților și competențelor profesionale primind certificări în: crearea și implementarea sistemelor de recrutare și selecție, a sistemelor de evaluare, tehnici avansate de coaching pentru manageri și leadership coaching, diagnoza organizațională, crearea și implementarea sistemelor și proceselor HR, consultanță în management strategic.

Alexandru Negrea

Consultant de Marketing

Cursuri predate la Școala DOM: Introducere în social media

Alexandru Negrea este un specialist în marketing online și stăpânește foarte bine toate instrumentele de promovare online pe care le pune la dispoziție Facebook. Acesta este coordonator al departamentului de Facebook Marketing în cadrul agenţiei Spada și trainer la Social Media School, platforma de training-uri specializată pe social media. Cursurile sale ajută clinicile dentare să devină vizibile în mediul online, unde își pot promova ofertele sau pot crește numărul de pacienți.

Cătălina Calangiu

Avocat

Cursuri predate la Școala DOM: SRL, CMI, PFA, Malpraxis?

Află totul despre ele

Irina Zamfirescu

Consultant Financiar

Cursuri predate la Școala DOM: Gestionarea relației cu banca

Irina Zamfirescu are o experiență de 18 ani în domeniul bancar. În ultimii 8 ani a ocupat poziția de Area Manager, coordonând activitatea în București a 30 de sucursale și agenții ale Piraeus Bank România.
Domeniul ei de expertiză este unul vast, de la operaţiuni bancare şi produse bancare conexe până la vânzarea, acordarea şi administrarea creditelor pentru clienţi persoane fizice şi juridice. Acordarea de consultanţă în domeniul financiar-bancar clienţilor existenţi şi potenţiali reprezintă pentru ea o componentă importantă a activităţii de zi cu zi.
Ca membru al echipei de management a reţelei teritoriale a Piraeus Bank România, a participat la numeroase proiecte de eficientizare a vânzărilor şi de îmbunătăţire a proceselor şi fluxurilor şi a avut o contribuţie permanentă în formarea profesională a directorilor de sucursale şi agenţii bancare, precum şi a celorlalţi angajaţi aflaţi în subordinea ei.
Irina Zamfirescu este licenţiată a Facultăţii de Mecanică a Universităţii Politehnice din Bucureşti şi licenţiată a Facultăţii de Relaţii Economice şi Financiar-Bancare Interne şi Internaţionale a Universităţii Româno-Americane, precum şi a numeroase cursuri de perfecţionare în vânzări, management, leadership şi coaching.

„În 18 ani de management medical am învăţat că succesul în acest domeniu se datorează în egală măsură actului medical ireproşabil şi serviciilor complementare care aduc plus-valoare clinicii. DENT ESTET este exemplul viu al importanţei managementului în evoluţia unui cabinet stomatologic.”
Dr. Oana Taban
Fondator & Preşedinte ADOM

„În 18 ani de management medical am învăţat că succesul în acest domeniu se datorează în egală măsură actului medical ireproşabil şi serviciilor complementare care aduc plus-valoare clinicii. DENT ESTET este exemplul viu al importanţei managementului în evoluţia unui cabinet stomatologic.”

Ce spun cursanții noștri

„Școala Dental Office Managers mi-a oferit o mulțime de instrumente de management cu care să pot dezvolta orice clinică stomatologică.”

Oana Tudorache
Dental Office Manager

„Dacă ești medic stomatolog, știi deja cât de complicat este să transferi pacienții către alți medici, să urmărești cheltuielile clinicii și să te asiguri că toată lumea își face treaba în clinică. Școala DOM îți oferă soluția… și merită!

Tudor Stăncioiu
Medic stomatolog

Cei care ne sprijină permanent

 

Fă primii pași către succesul clinicii tale dentare

Înscrie-te acum!

Nume şi prenume *

Email *

Nr. de telefon *

Oraş*

Clinică*

Mesaj

CONTACTEAZĂ-NE!

Suntem doar la un mail/telefon distanță!
Bd. Aviatorilor 27, Sector 1, București
0755222040
office@dentalmanagers.ro
www.dentalmanagers.ro

Te aşteptăm cu drag pe 20 aprilie la Școala
DOM la adresa Bd. Aviatorilor, nr 27!

ADOM © Copyright 2017