DENT ESTET susține studenții stomatologi

DENT ESTET susține studenții stomatologi

3 locuri GRATUITE pentru studenți la seminariile Dental Management din Timișoara și Iași!

concurs

(Click pe poză pentru a intra în concurs) 

Dent Estet a susținut întotdeauna studenții și medicii la început de drum, care își doresc să-și construiască o carieră de succes. Prin programul nostru de internship am contribuit la formarea tinerilor absolvenți de medicină dentară, iar o mare parte din ei au fost selectați în echipa Dent Estet și astăzi sunt medici specializați în diverse ramuri ale stomatologiei.

Urmând modelul Dent Estet, am pregătit 3 șanse pentru studenții la medicină dentară care își doresc să devină antreprenori după terminarea facultății sau să învețe cum să răspundă noilor cerințe ale pacienților.

Cum poți câștiga?

Dacă ești student nu trebuie să ratezi seminariile! Medicina dentară privată presupune mai mult decât un act medical ireproșabil, iar fără o bună coordonare nu vei reuși niciodată să te dezvolți. Pentru că vrem să te încurajăm către o carieră de succes, îți punem la dispoziție 3 locuri GRATUITE la seminariile Dental Management din Timișoara (12-13 Mai) și Iași (26-27 Mai).

Tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii de mai jos:

  • Completează formularul de înscriere pentru Timișoara și Iași
  • Scrie-ne în secțiunea „Mesaj” de ce îți dorești să participi la seminarul Dental Management și cum crezi că te poate ajuta să te dezvolți

Cele mai bune 3 răspunsuri le vom premia cu un bilet GRATUIT de participare la seminariile noastre.

Cu ce te ajută managementul medical?

O carieră în stomatologie înseamnă mai mult decât un act medical ireproșabil. La fel de important este să înveți să atragi pacienți noi, să-ți promovezi serviciile online și offline, să construiești o relație cu pacienții astfel încât ei să vină periodic la cabinetul tău, să formezi o echipă performantă și motivată să-și îndeplinească sarcinile zilnice.

Tocmai de aceea cursurile ADOM vin ca o completare la anii de facultate și le oferă studenților la medicină dentară șansa să învețe de la profesioniștii ADOM toate secretele din spatele unui cabinet dentar. Asociația Dental Office Managers a pregătit peste 250 de manageri de clinici dentare și a dezvoltat 9 start-up-uri în domeniul medical din România. Toate informațiile din cadrul seminariilor au fost deja aplicate la Dent Estet, care de peste 18 ani este liderul stomatologiei din România.

Mult succes!

2018-09-02T13:16:05+03:00 aprilie 12th, 2017|blog|

Aboneaza-te la newsletter