Autoevaleaza-te
Rămâi Medic în România 2023-05-27T00:42:59+03:00

Am pornit în 2013 și ne implicăm activ în dezvoltarea cabinetelor și clinicilor stomatologice din România cu scopul de a crea un mediu atractiv atât pentru medicii care lucrează în țară, cât și pentru cei care își doresc să revină acasă pentru a profesa stomatologia la standarde internaționale.

SISTEMUL DE SĂNĂTATE ÎN 2018

16.000 DE MEDICI DENTIȘTI ȘI GENERALIȘTI AU PĂRĂSIT ROMÂNIA*

1 MEDIC DENTIST LA 1.200 DE LOCUITORI**

5 ABSOLVENȚI CANDIDEAZĂ PENTRU UN POST DE MEDIC REZIDENT

În 2016, campania „Rămâi medic în România” s-a lansat cu misiunea de a face cunoscut faptul că există opțiuni profesionale și în România, că interesul pentru servicii medicale premium creștepermanent în țara noastră, iar un număr considerabil de clinici private se dezvoltă pentru a le oferi medicilor un mediu de lucru similar clinicilor din străinătate.

„Am observat că, din păcate, medicii pleacă din țară fără să cunoască întru totul condițiile din străinătate, fără să știe că le sunt limitate adesea manoperele sau că există reglementări dezavantajoase. Pacienții români sunt îndreptățiți să primească tratamente stomatologice de top și, de aceea, ne vom concentra atenția, în continuare, pe retenția medicilor specialiști în țară, pe pregătirea acestora și pe crearea unui mediu de lucru competitiv.”,a declarat Dr. Oana Taban, Fondator și Președinte ADOM

Ne dorim să oferim o perspectivă completă asupra reglementărilor, fiscalității și a condițiilor de muncă din domeniul medical din străinătate, pentru ca orice medic care ia în considerare practicarea profesiei în afara României să fie bine informat înainte de a lua decizia.

CUM TE POȚI IMPLICA?

MEDIC DENTIST – PROFESEZ ÎN AFARA ROMÂNIEI

Completeaza formularul

MEDIC DENTIST – INTENȚIONEZ SĂ PROFESEZ ÎN AFARA ROMÂNIEI

Completeaza formularul

STUDENT LA MEDICINĂ DENTARĂ

Completeaza formularul

Dacă ești medic dentist român și îți desfășori activitatea în altă țară decât România, am fi recunoscători dacă ai acorda 5 minute studiului pe care îl realizăm, completând formularul din secțiunea dedicată de mai sus.

Dacă ești student la Medicină Dentară în România, sau ai terminat facultatea și îți dorești să profesezi în altă țară, ajută-ne să înțelegem ce putem face ca să-ți fie bine în România și să-ți dorești să profesezi în țara ta, prin completarea studiului din sectiunea dedicată de mai sus.

Implicarea ta înseamnă foarte mult atât pentru noi, cât și pentru reușita proiectului și îți mulțumim pentru că te alături demersurilor noastre. Împreună suntem mai puternici!

De la lansarea acestei campanii, ADOM a contribuit la dezvoltarea a peste 450 de manageri dedicați clinicilor stomatologice, dar și a 170 de cabinete și clinici de medicină dentară din țara noastră. De asemenea, în ultimii 3 ani a oferit programe de pregătire în clinici de top din țara noastră pentru peste 20 de studenți în ani terminali.

În cadrul campaniei Râmai Medic în România, vom dezvolta o serie de acțiuni ce susțin reintegrarea medicilor dentiști pe piața muncii din România, dar și acțiuni ce sprijină profesioniștii care vor să practice medicina la un nivel înalt, în România. Astfel, rezultatele studiului vor fi anunțate public în următoarele luni. Nu uita să ne urmărești pentru a afla noutăți despre acest demers.

“Prin intershipurile si programele oferite, ADOM sustine reintegrarea medicilor in Romania”

Subscribe to the newsletter