Bucureşti

Preț EARLY BIRD 1.550 EURO până la 20.07.2023
Preț întreg: 1.700 EURO

2023/10/06 09:00:00

Politici HR
Business Plan

DETALII

Operaţional
Legal | Financiar

DETALII

Comunicare | Marketing
Indicatori | Planificare

DETALII

Noțiunile teoretice asimilate sunt folosite într-un scenariu-proiect care simulează în timp real
dezvoltarea, eficientizarea și perfecționarea unei clinici dentare.

  AUDIENȚĂ

Destinată medicilor antreprenori fondatori și managerilor de clinici stomatologice, Școala DOM este cel mai complex program din România dedicat pregătirii în management medical stomatologic.

  DE CE SĂ PARTICIPI

Înveți cum să îți planifici resursele, să optimizezi procesele și să crești gradul de eficiență al activităților. Networking, oportunități de comunicare și schimb de informații cu membrii comunității ADOM.

  TRAINERI

Traineri specializați în management, legislație, marketing și comunicare, alături de membri ai echipei manageriale DENT ESTET, pregătiți să împărtășească din experiența de +24 ani în business medical.

  LIVRABILE

La absolvirea Școlii DOM vei primi și un set de materiale-model, cu aplicabilitate imediată, cum ar fi: plan de afaceri, P&L, rapoarte, protocoale, fișe de post, NDA, contract cu firma de contabilitate.

PROGRAM ȘCOALA DOM XXII

Descoperă sesiunile și trainerii din fiecare modul (programul poate suferi modificări de ultim moment)

Modul 1: 6-7 octombrie 2023

Vineri, 6 octombrie 2023

09:00 – 11:00
Traineri:
Să începem cu „DE CE?” – Școala Dental Office Managers | +INFO

Dr. Oana Taban, Președinte ADOM, CEO & Fondator DENT ESTET
Cristian Taban, Director Executiv DENT ESTET

Înainte de a porni la drum este nevoie să definim cadrul. Care este structura, care sunt obiectivele și, mai ales, la ce să te aștepți de la acest program de 7 zile, în care vei parcurge alături de trainerii ADOM informații cheie adunate în +23 ani de experiență în business medical.

11:00 – 13:00
Traineri:
Rolul și importanța unui Dental Office Manager în cabinetul / clinica stomatologică | +INFO

Andreea Necula, Director Operațional DENT ESTET
Paula Cazacu, Dental Office Manager DENT ESTET 4 KIDS

De ce avem nevoie de un Dental Office Manager? Cât de important este rolul lui în dezvoltarea cabinetului / clinicii? Cum arată fișa de post pentru un DOM? La toate aceste întrebări (și multe altele) vom răspunde împreună pe parcursul acestei sesiuni.

13:00 – 14:00 Pauză de prânz & Networking
14:00 – 17:00
Traineri:
Managementul resurselor umane. Reguli de aur pentru o echipă câștigătoare | +INFO

Andreea Necula, Director Operațional DENT ESTET
Psih. Bianca Radu, Patient Experience Coordinator DENT ESTET

Cum putem crește calitatea procesului de recrutare (stabilirea profilului și a calităților necesare postului și cum citim persoana din fața noastră, la interviu), pentru a avea rezultate cât mai bune, pentru a angaja specialiști foarte bine pregătiți și pentru a forma o echipă stabilă și performantă pe termen lung.

Sâmbătă, 7 octombrie 2023

09:00 – 12:00
Traineri:
Radiografia cifrelor: de la plan de business, până la prevenție în dezvoltarea clinicii | +INFO

Cristian Taban, Director Executiv DENT ESTET

Acest curs răspunde unor întrebări-cheie ale oricărui antreprenor, de la cum se face un plan de business, cum se calculează corect încasările / cheltuielile, la care sunt zonele de creștere a profitului. În funcție de acești indicatori, dar și de alți indicatori de buget, veți ști exact cât trebuie să încaseze un medic / specialitate/ interval de timp, ce procente le puteți oferi, ce cheltuieli reale sunt etc.

12:00 – 13:00 #TeamWork: workshop proiect final +INFO

Toate noțiunile învățate pe parcursul celor 3 module vor fi aplicate într-un proiect final care se va lucra în echipăde 4-6 persoane. Se va alege o temă dintre cele 2 tipuri de clinici (start-up sau clinică dentară ineficientă) și se va lucra la obținerea unor rezultate cât mai bune.În cadrul acestui workshop vom stabili echipele și vom începe lucrul efectiv la proiect, prin parcurgerea unorexerciții specifice.

13:00 – 14:00 Pauză de prânz & Networking
14:00 – 16:00
Traineri:
Integrarea și motivarea ECHIPEI | +INFO

Andreea Necula, Director Operațional DENT ESTET
Psih. Bianca Radu, Patient Experience Coordinator DENT ESTET

Procesul de integrare este crucial pentru a avea o echipă funcțională și armonioasă, dar mai ales motivată. În cadrul acestei sesiuni vom aborda etapele de parcurs și care sunt cele mai importante aspecte de avut în vedere când vine vorba de ECHIPĂ.

Modul 2: 27-28 octombrie 2023

Vineri, 27 octombrie 2023

09:00 – 12:00
Trainer:
Legislație. Avize. Contracte. Ce trebuie să avem în vedere?  +INFO

TBC

Ce forme de exercitare a profesiei există în stomatologie? Ce aspecte fiscale presupune fiecare? Ce avize și autorizații sunt necesare? Ce trebui să știm despre malpraxis? Dar despre protecția datelor cu caracter personal? Ce condiții contractuale trebuie să avem în vedere în relația cu angajații? Răspunsurile la toate aceste întebări și la multe altele le veți afla în cadrul acestui curs.

13:00 – 14:00 Pauză de prânz & Networking
14:00 – 16:00
Trainer:
Management operational. Structură și consecvență pentru maxim de eficiență | +INFO
Bianca Nichescu, Patient Experience Director DENT ESTET

Prezentăm soluții concrete, lucrăm pe protocoale speciale pentru optimizarea programărilor și reducerea timpilor morți din agendă, a reprogramărilor și neprezentărilor pacienților, dar și pentru recuperarea creanțelor, abordarea pacienților noi și retenția pacienților existenți.

16:00 – 17:00 Workshop: Protocol întocmire plan de tratament

Sâmbătă, 28 octombrie 2023

09:00 – 12:00
Traineri:
Contabilitate de la A la Z | +INFO

Cristian Taban, Director Executiv DENT ESTET

Această importantă componentă a Școlii DOM ne prezintă ABC-ul contabil necesar derulării activității în orice cabinet sau clinică stomatologică. Active, capitaluri, datorii, venituri și cheltuieli sunt toate abordate în detaliu, pe înțelesul tuturor celor aflați la început de drum în business-ul medical.

12:00 – 13:00 Workshop
13:00 – 14:00 Pauză de prânz & Networking
14:00 – 16:00
Trainer:
Cum să transformi prima vizită într-o relație pe termen lung. Managementul pacienților și programărilor | +INFO

Bianca Nichescu, Patient Experience Director DENT ESTET

Pe parcursul acestei sesiuni ne vom concentra asupra eficientizării agendei de programări, care se traduce prin pacienți mulțumiți, medici mai puțin stresați, mediu de lucru plăcut și, nu în ultimul rând, creșterea încasărilor și atingerea cât mai multor obiective de business.

Modul 3: 16-18 noiembrie 2023

Joi, 16 noiembrie 2023

09:00 – 13:00
Trainer:
Introducere în Marketing Medical | +INFO

TBC

Strategie, brand, identitate, promovare. Toate acestea și multe altele într-o prezentare centrată pe specificul pieței stomatologice din țara noastră.

13:00 – 14:00 Pauză de prânz & Networking
14:00 – 17:00
Trainer:
Planul de tratament, o negociere eficientă | +INFO

Cristian Taban, Director Executiv DENT ESTET

Pornind de la ascultarea și înțelegerea nevoilor pacientului, parcurgem împreună etapele comunicării cu pacientul atunci când vine vorba de creșterea gradului de acceptare a planului de tratament.

Vineri, 17 noiembrie 2023

09:00 – 12:00
Traineri:
Privirea de ansamblu. Ce indicatori urmărim pentru creșterea eficienței pe termen lung? | +INFO

Cristian Taban, Director Executiv DENT ESTET

Cu toate informațiile asimilate pe parcursul modulelor, avem acum premisele pentru crearea unui sistem de evaluare pe termen lung. Ce urmărim, de ce și cum?

12:00 – 13:00 Masă rotundă
13:00 – 14:00 Pauză de prânz & Networking
14:00 – 17:00
Traineri:
Comunicarea în Social Media +INFO

TBC

Social Media reprezintă unul din cele mai importante canale de comunicare, inclusiv (sau mai ales?) în stomatologie. De aceea, este important să cunoaștem trendurile, la ce să fim atenți și cum să ne adaptăm pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor pacienților.

Sâmbătă, 18 noiembrie 2023

09:00 – 11:00 Împărtășim și învățăm sharing interactiv | +INFO

Un exercițiu deopotrivă interesant și util, pentru sedimentarea principalelor concepte aprofundate pe parcursul Școlii Dental Office Managers.

11:00 – 13:00 #TeamWork: Finalizare prezentări
13:00 – 14:00 Pauză de prânz & Networking
14:00 – 16:00 Prezentare și dezbatere proiecte finale | +INFO

Proiectele sunt prezentate, pe rând, de echipele alcătuite încă din primul modul. Fie că este vorba de reorganizarea unei clinici existente sau de un startup stomatologic, fiecare membru al fiecărei echipe are oportunitatea de a vorbi, pe scurt, despre secțiunile de care s-a ocupat pentru a redresa sau seta corect activitatea din clinică.

Proiectele complete vor fi transmise ulterior, pentru evaluarea de către trainerii ADOM și desemnarea câștigătorilor, însă prezentarea propriu-zisă este un criteriu important avut în vedere de juriu.

ALUMNI ADOM

Te invităm să cunoști o parte din poveștile de succes ale cursanților ADOM

Politicile și procesele prezentate reprezintă o bază solidă pe care poți construi experiența stomatologică pe care vrei s-o oferi în clinica ta. Cursul ADOM m-a ajutat să acopăr toate ariile domeniului, să pun lucrurile la punct, așa încât să pot adăuga peste ele propria mea notă.
Dr. Alexandra Mircea

Medic Antreprenor Fondator Clinica Dentalist, București

Școala DOM este un must-have în educația oricărui stomatolog, mai ales având în vedere că genul de informații găsite aici nu apar pe nicăieri în facultate sau pe la alte cursuri... Cred că setează un standard de aur legat de felul în care ar trebui să funcționeze lucrurile în cabinet/clinică, indiferent de amploarea "afacerii".
Dr. Alexandra Mănescu

Medic Antreprenor Fondator, București

Mă bucur să revin pentru a doua oară, după 7 ani. Regăsesc aici lectori cu o pregătire și o experiență la cel mai înalt nivel, o comunitate de manageri foarte deschisă, foarte dinamică.
Dr. Dan Gruia

Medic Antreprenor Fondator Clinica Prodent dr. Gruia, Câmpina & București

Merită din plin investiția în acest curs. Mie mi-a răspuns la multe întrebări pe care le aveam. Singurul regret este că nu l-am facut mai devreme. Evitam o mulțime de probleme pe care le-am întâmpinat.
Dr. Virgilia Ardeleanu

Medic Antreprenor Fondator Clinicile Dr. Ardeleanu, Oltenița, București & Giurgiu

TRAINERI

Pregătește-ți setul de întrebări pentru trainerii noștri, care îți vor fi alături pe parcursul experienței ADOM

Dr. Oana Taban

Fondator & Preşedinte ADOM
CEO & Fondator DENT ESTET

Cristian Taban

Director Executiv DENT ESTET

Andreea Necula

Director Operațional DENT ESTET

Bianca Nichescu

Patient Experience
Director DENT ESTET

Psih. Bianca Radu

Patient Experience
Coordinator/p>

Paula Cazacu

Marketing & Communications
Manager DENT ESTET

ÎNSCRIERE

Școala DOM este alegerea perfectă pentru dezvoltarea cabinetului / clinicii tale dacă:

 • dorești să îți dezvolți afacerea și să o extinzi
 • actul medical trece pe plan secund după activitățile administrative
 • dorești să eficientizezi și să optimizezi activitatea din cabinet / clinică
 • pacienții nu acceptă integral planul de tratament

Prețul cursului include:

 • accesul la toate cele 3 module (7 zile)
 • mapa cursantului
 • lunch; coffee breaks
 • business networking
 • set de materiale livrabile

Înscrie-te la curs și alătură-te comunității noastre!

  FUNCȚIE *

  De unde ați aflat de curs?