Gala ADOM #DE10

Gala ADOM #DE10

Primul premiu Dental Office Manager of the Year, primul pas către o tradiție a recunoștinței

Povestea ADOM – Asociația Dental Office Managers a început în anul 2013, ca urmare a unui vis împlinit și având la bază o viziune ambițioasă, încurajată de perseverență și susținută de experiență: aceea de a produce impact în comunitatea medicală și de a crește nivelul serviciilor stomatologice din România.

De la medici dedicați științei, la lectori motivați să facă o diferență în domeniul serviciilor stomatologice

După 15 ani de creștere și dezvoltare graduală a grupului de clinici DENT ESTET, Dr. Oana Taban, Fondator și CEO, și-a dorit să împărtășească lecțiile învățate în decursul timpului cu cei care își doresc să ofere pacienților o experiență desăvârșită la stomatolog. Prin interacțiunea cu un număr semnificativ de cazuri și situații provocatoare, echipa DENT ESTET s-a conturat și a definit propriile standarde în oferirea serviciilor stomatologice. Astfel, a devenit un punct de referință pentru medici, dar și pentru managerii de clinici care aspiră la crearea unui mediu prielnic dezvoltării.

Membri ai echipelor medicale și de management DENT ESTET s-au alăturat comunității ADOM în calitate de lectori, contribuind la cultura de sharing inspirată de Dr. Oana Taban și oferind cursanților din cunoștințele și experiența proprie. Cu ajutorul implicării, pasiunii și devotamentului de care au dat dovadă încă de la început, ADOM a devenit platforma de referință pentru management educațional, oferind acces la instrumente testate și validate, alături de mecanisme personalizate pentru fiecare business dentar în parte, aliniate la situația pieței stomatologice din România, din prezent.

Experiența rezultatelor impresionante, prilej de introducere a unei noi tradiții în comunitatea ADOM

Sărbătoarea unui deceniu de activitate al celei mai mari comunități de management medical pe plan național a dat naștere unei noi tradiții pentru membrii ADOM: ADOM Awards. Prin această inițiativă unică în managementul stomatologic, ADOM și-a propus să încurajeze și să inspire comunitatea medicală pentru a celebra perseverența, responsabilitatea, pasiunea și spiritul de echipă.

Prima Gală ADOM DE 10 a fost evenimentul mult așteptat de întreaga comunitate conturată în jurul Asociației Dental Office Managers. Într-un cadru plin de emoție și entuziasm, în data de 12 decembrie, echipa ADOM a oferit pentru prima dată Premiul Dental Office Manager of the Year, celebrând meritele celor ce au absolvit cursurile ADOM și onorându-i pe cei care s-au evidențiat prin contribuții remarcabile în cadrul echipelor din care fac parte.

„Un Dental Office Manager este mai mult decât mâna dreaptă a medicului antreprenor fondator. Este un adevărat arhitect al echilibrului care, prin gestionarea activităților administrative, pune în valoare întreaga echipă, îndeosebi pe medicul stomatolog, care își poate dedica în totalitate energia și pasiunea dezvoltării sale profesionale și pacienților. Investit cu încredere din partea medicului proprietar, dar și instruit pentru a face față provocărilor pe care le presupune acest rol, Dental Office Managerul reușește cu succes să contribuie semnificativ la creșterea clinicii, la eficiența acesteia și, nu în ultimul rând, la conturarea unei experiențe plăcute pentru pacient, până la cele mai mici detalii.” Dr. Oana Taban, Fondator & CEO DENT ESTET, Președinte ADOM

Un premiu oferit de comunitate pentru comunitate, cu sprijinul și încrederea medicilor proprietari

Premiul a fost oferit ca urmare a nominalizarilor primite din partea medicilor fondatori pentru cei care ocupă rolul de Dental Office Manager în clinicile din comunitate. Medicii antreprenori au răspuns cu entuziasm demersului și s-au implicat activ în provocarea ADOM, astfel încât managerii nominalizați s-au bucurat implicit de încurajare și validare internă, prin acest concurs fiindu-le recunoscute meritele și eforturile depuse pentru dezvoltarea clinicii.

Managerul desemnat câștigător s-a bucurat de o bursă generoasă în valoare de 15.000 lei pentru participarea la cursuri ADOM pe parcursul întregului an 2024. Pe lângă aceasta bursă ce se adresează întregii echipe a clinicii din care face parte, câștigătorul a primit și un  Gift Card individual în valoare de de 5000 lei.

Inițiativa acestor premii a avut la bază elemente din cultura de sharing a Asociației Dental Office Managers, derivate din filosofia grupului de clinici fondator, DENT ESTET, prin care excelența nu este doar rezultatul eforturilor individuale, ci suma acestora, îndreptate spre un obiectiv comun, acela de a oferi pacienților cea mai bună experiență posibilă într-o clinică dentară. Astfel, Gala ADOM a punctat încă o dată importanța construirii unei echipe puternice în cadrul căreia membrii au încredere unii în ceilalți, se bazează pe cunoștințele colegilor și își desfășoară activitatea zilnică având la bază proceduri și protocoale stricte care nu lasă loc de incertitudine, neclarități sau erori.

Așadar, eficiența dovedită, proactivitatea și spiritul de echipă din ultimii ani s-au aflat printre criteriile care au stat la baza desemnării managerului câștigător al ediției ADOM Awards 2023, titlu câștigat cu mândrie de către Andreea Dumitrescu, Dental Office Manager  al clinicilor DELTA CLINIC DENT (medic fondator Dr. Marius Durbac). Andreea  a primit titlul de DOM of the Year, impresionând juriul prin prezentarea sa deosebită, claritatea în comunicare și dovada măsurilor adoptate pentru optimizarea activității din cadrul clinicii. Mai mult decât atât, Andreea a câștigat în timp încrederea medicului fondator care  a văzut și a știut să pună în valoare potențialul acesteia chiar dacă la început domeniul îi era Andreei nefamiliar, fapt care de asemenea a impresionat membrii juriului. Aceștia au evidențiat încă o dată importanța echipei, a încrederii, a împărtășirii cunoștințelor cu colegii, lucru astfel premiat în cadrul Galei ADOM DE 10.

Alături de prestigiosul premiu principal, echipa ADOM a luat decizia de a conferi premii speciale altor câțiva concurenți remarcabili, recunoscând astfel viziunea strategică și abilitatea acestora de a produce schimbări pozitive în structurile echipelor lor:

Lorena Bucur, DOM al clinicii Dentalist, București (medic fondator Dr. Alexandra Mircea)

Ioana Tonea, DOM al clinicii Clinica Stomatologica Open Design, Alba Iulia (medici fondatori Dr. Ovidiu Tonea & Dr. Darius Andrea)

Silvia Filip, DOM al clinicii Upgrade Dental, București

Olivia Stan, DOM al clinicii Jadent DentalClinic, Suceava (medic fondator Dr. Paul Stan)

Oana Șandru, DOM al clinicii Denta Clinic, Râmnicu Vâlcea (medic fondator Dr. Ciprian Deaconu)

Raluca Cruceanu, manager al clinicii DentiService, Bacău (medic fondator Dr. Nicoleta Cruceanu)

Prima ediție a Galei ADOM a fost sprijinită de sponsorii evenimentului, HTP Medical, Straumann Dental, Dentstore Romania și DENT ESTET, care au susținut inițiativa ADOM cu mult entuziasm.

Evenimentul a creat de asemenea noi punți de colaborare între membrii ADOM care au avut ocazia de a cunoaște colegi, de a împărtăși din experiențele lor și de a se bucura într-un cadru de poveste de celebrarea experienței de a fi parte din cea mai mare comunitate de management medical din România.

Atenția la cele mai mici detalii și centrarea pe pacient pentru o experiență desăvârșită, parte din cultura DENT ESTET și inspirație pentru programele educaționale ADOM

Gala ADOM #DE10 a fost și este mai mult decât o sărbătoare a echipelor dedicate. A reprezentat și își propune să devină o tradiție în recunoașterea excelenței care lucrează incontestabil în beneficiul pacientului. Pacientul este incontestabil câștigătorul real al eforturilor depuse de echipele medicale, echipele de management ale cabinetelor și clinicilor care fac parte din comunitatea ADOM și nu numai, acesta fiind în permanență o sursă de inspirație pentru toți profesioniștii domeniului care doresc să își îmbunătățească practica, să fie mai relevanți, să muncească mai eficient și să depună toate eforturile necesare în acest sens.

Gala ADOM este momentul de start al recunoștinței și al celebrării, marcând o pagină importantă în călătoria educațională a celor care scriu istoria în stomatologia din România. Ultimii zece ani sunt dovada faptului că împărtășirea experiențelor, învățarea din greșeli și adoptarea și personalizarea procedeelor și protocoalelor de lucru validate și testate pe un număr reprezentativ de cazuri sunt pietrele de temelie nu doar pentru construirea afacerilor de succes în stomatologie, cât și pentru impunerea unor standarde de excelență în beneficiul pacienților. Astfel că Asociația Dental Office Managers va face echipă în fiecare an cu medicii proprietari și va pune în lumina reflectoarelor pe cei mai implicați membrii, dedicați să îmbunătățească constant experiența pacienților. Recunoștința întregii echipe, a comunității și nu în ultimul rând a pacienților este cea mai de preț recompensă și sursă de inspirație pentru viitor.

2024-03-14T19:55:18+03:00 martie 14th, 2024|blog|

Aboneaza-te la newsletter