Premieră ADOM: Masterplan pentru clinica ta – Versiunea 2.0 în 2020

Premieră ADOM: Masterplan pentru clinica ta – Versiunea 2.0 în 2020

Pe 29 Februarie a avut loc prima ediție a celui mai nou program din portofoliul ADOM, la Sibiu, ce a reunit 20 dintre cei mai importanți jucători din piața stomatologică din România.

La 6 ani de la prima ediție a Școlii Dental Office Managers (DOM), am decis să oferim antreprenorilor fondatori de clinici și cabinete stomatologice versiunea 2.0 a primului program de management dentar din România: Masterplan pentru clinica ta.
Misiunea asumată de Asociația Dental Office Managers (ADOM) a fost de la început aceea de a oferi medicilor proprietari de business-uri medicale instrumente personalizate și actualizate de înțelegere, optimizare și securizare a businness-urilor. Astfel, cu modele din afară adaptate pieței, cu strategii implementate și validate în 21 de ani de leadership în domeniul clinicilor stomatologice, am reușit să construim un sistem de programe multidisciplinare, menite să optimizeze rezultatele clinicilor dentare.
“Informațiile oferite în cadrul programelor de certificare ADOM se actualizează permanent, iar noi suntem foarte atenți atât la dinamica pieței, cât și la necesitățile cursanților noștri. Masterplan pentru clinica ta a venit ca un program de aprofundare a informațiilor oferite în cadrul Școlii Dental Office Managers și presupune un nivel superior de înțelegere și practică a managementului dentar. O calitate aparte o are faptul că, dincolo de cifrele și calculele pe care le presupune estimarea valorii unei clinici medicale, oferim și foarte multe materiale interne, direcții proprii de management, tips & triks învățate cu mare efort în zeci de ani de practica și detalii transparente ce țin de procesele de dezvoltare, asociare și achiziție. Toată activitatea noastră are la bază o cultură de sharing care este foarte ușor de recunoscut și în cadrul ADOM”, declară dr. Oana Taban, CEO DENT ESTET și Fondator ADOM.

 

Programul este dedicat medicilor antreprenori fondatori de clinici și cabinete stomatologice și este gândit pe fiecare etapă de dezvoltare în acest domeniu.

Masterplan pentru clinica ta este menit să îi pregătească pentru ce presupune tranziția de la cabinet individual la clinică multidisciplinară, de la o singură locație “confortabilă”, dar aflată sub presiunea pieței, la mai multe locații ce utilizează proceduri standardizate și protocoale de lucru. De asemenea, oferă instrumente concrete și pentru tranziția de la câteva locații cu viziune nealiniată și comunicare confuză la un business matur, scalabil, cu o echipă de conducere executivă, management aliniat și coerent, gata să treacă la nivelul urmator, către un grup puternic, multidisciplinar, cu forță de negociere, plan de business, viziune și leadership.
‘’Este un curs la care vorbim foarte mult despre cifre. Învățăm ce este și cum se calculeaza EBITDA, de ce este un indicator atât de important într-o evaluare și cum poate fi eficientizat. Vorbim transparent despre întregul proces de due dilligence, despre greșeli pe care le considerăm minore, dar pot afecta semnificativ valoarea firmei, dar și despre obiective și sursele de finanțare care le susțin. A fost o adevărată bucurie să ne revedem cu membri din comunitatea ADOM, să vedem că programele noastre au avut un impact major în dezvoltarea lor și că cererea de aprofundare a noțiunilor de business medical este tot mai mare”, susține Cristian Taban, Director Executiv DENT ESTET și Lector ADOM.
Rolul medicilor antreprenori fondatori este acela de a-și seta corect obiectivele și de a face un plan de acțiune etapizat prin care să poată atinge indicatorii țintiți. Iar fără a avea cunoștințele necesare și specifice domeniului, fără a parcurge cifrele propriului business și fără a cunoaște valoarea reală a acestuia, orice obiectiv ulterior sau posibilă creștere devin nule.

Masterplan pentru clinica ta este, totodata, un instrumentul de diagnostic al clinicii.

Anul 2020 este al 3-lea an consecutiv în care ADOM își direcționează focusul și eforturile spre diversificarea instrumentelor de creștere și dezvoltare în business medical, având premiere anuale:
  • 2018: Curs Front Desk Officer, dedicat recepțiilor medicale, Curs Managementul Resurselor Medicale
  • 2019: Curs Marketing Medical, Seminar Internațional de Management Dentar la Chișinău, Extinderea Cursului de Front Desk Officer pe Medical
  • 2020: Curs Stomatologie Pediatrică din experiență, Masterplan pentru clinica ta, dedicat ownerilor

Prima ediție a programului a găzduit 20 dintre cei mai activi membri ai Comunității ADOM, care au accesat și implementat cu succes strategiile predate la programele ADOM.

2020-03-26T14:37:31+03:00 martie 5th, 2020|blog|

Aboneaza-te la newsletter