Autoevaleaza-te
Scoala DOM 2020-09-11T17:23:23+03:00

Școala Dental Office Managers

0
0
0
0
Zile
0
0
Ore
0
0
Min
0
0
Sec

22 Octombrie – 14 Noiembrie 2020

Patient Care – Strategie de Business – Leadership – Resurse Umane – Marketing – Contabilitate

Toamna aceasta participarea la Școala Dental Office Managers îți aduce extra beneficii și avantaje pentru viitorul clinicii tale.

2020 este un an dificil și plin de provocări pentru foarte mulți antreprenori în medical. Motiv pentru care ADOM vine în sprijinul tău cu beneficii uriașe la programele din toamnă:
10 pachete de participare Școala DOM + WEBINAR Front Desk Officer Medical GRATUIT 

Management medical

Școala DOM aduce o nouă viziune asupra managementului dentar

Conceputul Dental Office Managers (DOM) a fost inspirat din SUA și adaptat pieței noastre de servicii stomatologice, pentru a facilita menținerea calității actului medical la nivelul promis prin diminuarea activităților administrative ale medicului proprietar.

Școala DOM este primul și singurul program din România dedicat pregătirii în managementul cabinetului și clinicilor dentare. Cele 3 module pe care le cuprinde însumează 7 zile de cursuri intensive și livrează cursanților prin intermediul unor traineri specializați informații actualizate și adaptate pieței. Iar pentru ca noțiunile teoretice să poată deveni mecanisme de rezolvare a problemelor cu care se confrunta clinicile dentare, toate acestea sunt aplicate în practică printr-un proiect care simulează în timp real dezvoltarea, eficientizarea și perfecționarea unei clinici dentare.

Informații esențiale

Participând la curs vei răspunde nevoii de eficientizare a timpului de lucru, a costurilor de personal, a costurilor cu consumabile, a procesului de programare a pacienților s.a.m.d. Toate acestea vor contribui semnificativ la îmunătățirea calității actului medical, dar și la creșterea numărului de pacienți.

Mostre de materiale

Pe lângă experiența trainerilor și multitudinea de informații din toate domeniile necesare administrării unei clinici, Școala DOM se deosebește prin numărul mare de materiale suport pentru activitatea din clinică pe care le primește fiecare cursant.

Networking și Comunitate

Prin profilul participanților, școala DOM asigură un networking de calitate, acces la informații de profil și posibilitatea de a lega parteneriate. Absolvenții școlii sunt integrați în comunitatea ADOM și sunt constant conectați la inovațiile domeniului, la cele mai noi programe de dezvoltare și perfecționare, dar și la consiliere dedicată în domeniul stomatologic.

Școala DOM este alegerea care
face diferența dacă:

 • Actul tău medical este îngreunat de activitățile administrative
 • Pacienții tăi nu acceptă integral planurile de tratament
 • Ești proaspăt absolvent și dorești să îți deschizi propriul cabinet
 • Dorești să îți dezvolți afacerea și să te extinzi
Înscrie-te acum

Programul Școlii DOM

Modul 1

Trainer: Dr. Oana Taban, Fondator ADOM & CEO DENT ESTET
Deschidere curs și prezentare programa de cursuri Școala DOM – integrarea în Comunitatea ADOM și în cadrul programelor noastre, oferă acces prioritar la instrumente testate în 21 ani de experiență și la inspirațiile pentru un trendsetter în stomatologie. De asemenea va fi explicat întregul program Școala DOM cu toate strategiile și simulările de business pe care le cuprinde și le oferă.
Prezentare cursanți și lectori– modelele de business din sală au un impact major în desfășurarea întregului program, în sharing-ul de informații validate și experiențe ptin personalizarea conținutului expus de programul Școala DOM.
Discuție contextul actual în stomatologie – trecerea și surpuaviețuirea crizei Covid-19 în stomatologia privată.
Pauză de cafea și patiserie organizat de ADOM în locația de curs
Trainer: Erika Ionescu, Co-Fondator ADOM & Managing Partner DENT ESTET 4 KIDS Timișoara

Introducere în curs Realitatea ne arată frecvent nu doar faptul că medicii nu sunt pregătiți în timpul facultății de medicină dentară pentru a deveni antreprenori, ci și că este foarte dificil să te poți dedica întru totul profesiei de medic, iar afacerea să se dezvolte de la sine, fără un om specializat care să aibă grijă de ea. De asemenea, ne arată și că nevoia de confort a pacienților este tot mai pregnantă, timpul de așteptare în clinică sau până la următoarea programare, dar și soluțiile financiare fiind indicatori esențiali în clădirea satisfacției pacienților.
Ce vei face practic -Vei primi direcțiile, etapele și resursele necesare pentru a construi un business medical ușor de integrat în piața stomatologiei -Realizarea planurilor strategice de acțiune -Importanța și aplicarea GANTT în îndeplinirea obiectivelor de business
Cum te ajută cursul Vei ajunge în posesia informațiilor și a strategiilor necesare pentru a gândi planul tău de creare și gestionare a businessului medical pe termen lung, corelate cu trendul pieței.
Trainer Andreea Necula & Bianca Radu
Succesul în resurse umane poate fi asemănat cu construirea unei case - fără o structură de rezistență nu se poate realiza contrucția.
În resurse umane, baza este reprezentată de cadrul legislativ și respectarea acestuia – fișele de post, regulament și proceduri interne, care organizează activitatea clinicii.
Următorul rând de cărămizi îl reprezintă procesele de recrutare și selecție, crearea profilelor de post – pe scurt design organizațional.
Pe această bază solidă poți începe apoi construcția unui sistem de resurse umane – integrarea, evaluarea și motivarea angajaților, crearea unor scheme de salarizare și bonusare, etc.
La finalul cursului, vei putea să:
-Definești o structură organizatorică clară (organigrama, design post, limite de competență și decizie)
-Coordonezi administrarea de personal
-Angajezi oamenii potriviți printr-o recrutare eficientă
-Creezi planuri de integrare care să-ți garanteze păstrarea angajaților valoroși
Pauză de cafea și patiserie organizat de ADOM în locația de curs
Trainer: Cristian Taban, Director economic DENT ESTET
Cum analizez rezultatele financiare din trecut?
Vreau să accesez noi tehnologii în clinica mea în anul care vine.
Cum fac un business plan pentru asta?
Pauză de cafea și patiserie organizat de ADOM în locația de curs
Trainer: Cristian Taban, Director economic DENT ESTET
Programul Școala DOM include realizarea unui proiect de grup cu o parte dintre cursanții înscriși, care permite aplicarea, simularea și testarea instrumentelor de creștere, eficientizare și dezvoltare a business-ului. În cadrul acestui workshop vom da start unei noi viziuni de management aplicat, în care vom stimula și vom previziona dezvoltarea stomatologiei private din România.
Trainer: Av. Cătălina Bordianu
Forme de exercitare a profesiei de medic dentist; aspecte finale
Aviz și autorizare
Colaborări, recuperarea creanțelor, prevenire și acționare
Malpraxis medical
Protecția datelor cu caracter personal
Pauză de cafea și patiserie organizat de ADOM în locația de curs
Trainer: Bianca Nichescu
Management operațional: de la haos la maximă eficiență
Introducere:
În timpul programului de lucru, front desk officer-ul trebuie să cunoască concret toate sarcinile și responsabilitățile pe care le are la începerea turei AM/PM, în timpul turei AM/PM, la predarea turei AM și la finalizarea turei PM. De asemenea, cunoașterea legislației privind fluxul financiar la nivelul acestui departament este obligatorie.

Ce vei face practic:
Vei învăța cum să fii eficient în timpul programului de lucru, astfel încât să te asiguri că predai turei următoare situația zilei, inclusiv sarcinile rămase nerezolvate și, cel mai important, vei cunoaște regulile protocolului financiar.

Cum te ajută cursul:
- Organizarea la locul de muncă
- Raportarea activității zilnice
- Reguli de încasări și plăți pentru persoane fizice/juridice
- Facturarea
- Registrul de casă
- Reguli pentru returnare sume pacienți
- Evitarea amenzilor pentru diferențe de bani în casa de marcat

Metode și tehnici pentru a reduce programările anulate din scurt și neprezentările
Introducere:
Principalul rol al unui front desk officer este de a realiza programări astfel încât agenda zilei să fie bine organizată și eficientă pentru clinică și angajați, dar și ca pacientul să cunoască adevarata valoare a unei programări.

Ce vei face practic:
-Vei învăța cum să realizezi programări, astfel încât să obții o agendă eficientă, cu mai puține reprogramări și neprezentări

Cum te ajută cursul:
- Reducerea timpilor morți din programul fiecărui medic
- Respectarea timpul alocat fiecărei programări și eliminarea întârzierilor
- Medici mai puțin stresați, deci, mediu de lucru plăcut
- Pacienți mulțumiți, respectiv creșterea încasărilor și atingerea obiectivelor clinicii
Pauză de cafea și patiserie organizat de ADOM în locația de curs
Trainer: Cristian Taban, Director economic DENT ESTET
Pauză de cafea și patiserie organizat de ADOM în locația de curs
Trainer: Cristian Taban, Director economic DENT ESTET

Modul 3

Trainer: Erika Ionescu, Co-Fondator ADOM & Managing Partner DENT ESTET 4 KIDS Timișoara

Introducere în curs
Elementele de marketing au devenit o dependență necesară în comunicarea cu publicul serviciilor stomatologice, iar ceea ce ți-ai propus să ofere clinica ta merită cel mai bun mod de informare și promovare către cei ce îți vor trece pragul.
Ai nevoie să te asiguri că mesajul clinicii tale are cea mai personalizată formă și că ajunge și este înțeles de publicul tău țintă; de aceea focusul acțiunilor tale trebuie să fie peste minimul pe care îl practică piața.

Ce vei face practic
-Cum îți construiești cea mai bună imagine în mintea consumatorilor prin elementele unitare de branding
-Comunitatea clinicii tale: rolul și comunicarea constantă cu ea
-Reinventarea businessulului atunci când trendul pieței o impune
-Vei afla care este momentul potrivit pentru a-ți dezvolta afacerea cu un sediu nou
-Ce elemente contine un manual de brand

Cum te ajută cursul
Vei reuși să îți alegi direcțiile de comunicare vizuală ușăr de recunoscut de către pacienți, să îți poziționezi corect clinica față de concurență și să îți stabilești canalele de comnicare potrivite pentru businessul tău.
Astfel, vei putea considera brandingul ca fiind parte integrată și instrument de realizare a strategiei de marketing, dar și a obiectivelor în planul tău de business pe termen lung.
Pauză de cafea și patiserie organizat de ADOM în locația de curs
Trainer: Erika Ionescu, Co-Fondator ADOM & Managing Partner DENT ESTET 4 KIDS Timișoara
Trainer: Cristian Taban, Director economic DENT ESTET
Pauză de cafea și patiserie organizat de ADOM în locația de curs
Trainer: Cristian Taban, Director economic DENT ESTET
Trainer: Alexandru Negrea, Fondator Social SMARTS
Pauză de cafea și patiserie organizat de ADOM în locația de curs
Trainer: Alexandru Negrea, Fondator Social SMARTS
Trainer: Radu Macovei, Director General DENTAL DIRECT Laborator dentar
Pauză de cafea și patiserie organizat de ADOM în locația de curs
Trainer: Dr. Oana Taban, Fondator ADOM & CEO DENT ESTET
Pauză de cafea și patiserie organizat de ADOM în locația de curs

*PENTRU CĂ FIECARE CURS DIN CADRUL ȘCOLII DOM SE PERSONALIZEAZĂ PE INTERESUL CURSANȚILOR,

ORDINEA ACESTORA SE POATE SCHIMBA

BILETE

PREȚ BILET

1350/persoană
 • Acces la curs
 • Mapa cursantului
 • Lunch & Coffee breaks
 • Business networkingPrețuri speciale la hoteluri de 3* și 4*

SMART PAY Plată în 3 rate

450€/rată/persoană
 • Acces la curs
 • Mapa cursantului
 • Lunch & Coffee breaks
 • Business networkingPrețuri speciale la hoteluri de 3* și 4*

Early Bird

1200/ persoană preț special destinat membrilor comunității
 • Acces la curs
 • Mapa cursantului
 • Lunch & Coffee breaks
 • Business networkingPrețuri speciale la hoteluri de 3* și 4*

Ai urmat cursurile Școlii DOM la una dintre edițiile anterioare?

Ai implementat cu succes multe dintre mecanismele și sistemele stabilite în urma programului,
însă vrei să îți completezi strategiile de eficientizare și dezvoltare în clinică?

Te așteptăm să repeți întregul program Școala DOM, pentru aprofundarea informațiilor, cu o taxă de participare specială de 250 EURO*
*condiție de înscriere destinată celor care repetă cursurile Școlii DOM în următoarele două ediții după prima participare.

Traineri

Instrument evaluare clinică dentară

Înscrie-te la Școala DOM

Testimoniale

Ultimele Articole

❗IMPORTANT❗ Actualizare Ordin MS nr. 828/2020 privind stomatologia

By | mai 26th, 2020|Categories: blog, stiri|

𝐎𝐫𝐝𝐢𝐧𝐮𝐥 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐬𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐚̆𝐭̧𝐢𝐢 𝐧𝐫. 𝟖𝟐𝟖/𝟐𝟎𝟐𝟎 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐢𝐧𝐝 𝐦𝐚̆𝐬𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐬̧𝐢 [...]

Comentariile sunt închise pentru ❗IMPORTANT❗ Actualizare Ordin MS nr. 828/2020 privind stomatologia

INFORMARE pentru angajați privind triajul epidemiologic

By | mai 22nd, 2020|Categories: blog, stiri|Tags: , , , , , |

Managementul Resurselor Umane în contextul actual: Data : ___________ INFORMARE [...]

Comentariile sunt închise pentru INFORMARE pentru angajați privind triajul epidemiologic

Măsuri și recomandări pentru cabinetele stomatologice în perioada următoare

By | mai 21st, 2020|Categories: blog, stiri|Tags: , , , , , |

Măsuri și recomandări pentru cabinetele stomatologice în perioada următoare   [...]

Comentariile sunt închise pentru Măsuri și recomandări pentru cabinetele stomatologice în perioada următoare

Măsurile de organizare și desfășurare a activității la nivelul cabinetelor stomatologice

By | mai 18th, 2020|Categories: blog, stiri|Tags: , , , , , |

Ultimele două luni au reconfigurat multe domenii de activitate, însă [...]

Comentariile sunt închise pentru Măsurile de organizare și desfășurare a activității la nivelul cabinetelor stomatologice

Informații necesare

Daca nu sunt medic, pot urma programul Școala DOM? 2018-08-29T11:41:02+03:00

Școala DOM se adresează celor care dețin un cabinet sau o clinică stomatologică, celor care activează pe poziția de Dental Office Managers sau desfașoară activități administrative în clinici stomatologice. Însă profesia actuală nu condiționează participarea la Școala DOM; pentru complexitatea pe care o deține, programul reprezintă instrumentul de formare ideal pentru o potențială carieră în domeniul medicinei dentare.

Daca urmează să îmi deschid un cabinet, mi se potrivește programul? 2018-08-29T11:41:09+03:00

Dacă urmează să îți deschizi un cabinet, dacă îl deții deja sau dorești să îți mărești afacerea cu încă un scaun, Școala DOM este programul ideal. Pornind de la strategia de business, Școala DOM parcurge toate etapele unui cabinet sau a unei clinici de succes, cu exemple și soluții reale.

Scoala DOM este ideală și pentru un cabinet doar cu 1/ 2 unituri? 2018-08-29T11:41:14+03:00

Conținutul programului se pliază atât pe funcționalitatea unui cabinet cu un singur unit, cât și pe funcționalitatea unei clinici cu zece (+) unituri.

Pot plăti în rate? 2018-08-29T11:41:24+03:00

Pentru că încurajăm și susținem dezvoltarea domeniului stomatologic și adaptarea constantă la piață și la standarde internaționale, venim în sprijinul celor care doresc să beneficieze de plata în tranșe. Te invităm să ne contactezi pentru a stabili împreună cea mai bună posibilitate de participare pentru tine.

Dacă particip la Școala DOM, devin automat membru ADOM Community? 2018-10-07T11:16:15+03:00

Da, participarea la Școala DOM te înscrie automat în ADOM Community, iar ulterior vei fi constant conectat și invitat la cele mai importante evenimente și programe de profil organizate de ADOM, vei avea suport și consiliere în tot ce ai nevoie pentru implementarea celor învățate la curs și analiza acestora, dar și prioritate la înscrierea în alte programe ADOM.

Beneficiez de discount-uri la alte programe ADOM după acest program? 2018-08-29T11:41:40+03:00

Fiind parte din ADOM Community, beneficiezi de prioritate și anumite discount- uri la programele de perfecționare și dezvoltare ADOM.

Partenerii noștri

Aboneaza-te la newsletter

Formular de contact