Start la înscrierile pentru Dental Management Seminar în Timișoara și Iași!

Start la înscrierile pentru Dental Management Seminar în Timișoara și Iași!

facebook1b genȘtim că în fiecare zi actul tău medical este îngreunat de sarcinile adminisitrative care te copleșesc și te țin peste program la cabinetul stomatologic. Uneori, pacienții își anulează programările și asta îți strică toată agenda pentru ziua respectivă. Poate că ți-e greu să-i convingi să accepte planul de tratament de care au nevoie. Trebuie să îi înțelegi și să încerci din nou să-i atragi către clinica ta. Toate eforturile te epuizează, iar la sfârșitul lunii cifrele te dezamăgesc.

Ai nevoie de un Dental Office Manager (DOM) care să te ajute să îți dezvolți cabinetul! Este momentul să te concentrezi doar pe actul medical și să oferi mai multe responsabilități echipei din jurul tău. Ori poți fi chiar tu un manager al clinicii și poți forma o echipă de medici pentru ca aceștia să se ocupe de tratamentul pacienților.

Școala DOM sosește pentru prima dată în orașul tău! În 12 și 13 mai vom fi la Timișoara, iar pe 26 și 27 mai ajungem la Iași. Vom deschide porțile pentru seminarul nostru de Dental Management.  Este șansa ta să înveți de la profesioniștii Asociației Dental Office Managers cum să crești numărul de pacienți noi, să-ți stabilești planul de business, să formezi o echipă performantă, să construiești relația cu pacienții și, mai ales, cum să mărești profitul clinicii tale. Seminarul Dental Management este potrivit chiar și pentru proaspeții absolvenți de facultate, care plănuiesc să profeseze în propriul cabinet stomatologic.

Medicina dentară a devenit o industrie, iar fără o bună coordonare nu vei reuși niciodată să te dezvolți. Vino la seminar dacă simți că poți avea o clinică de succes. Printr-un mix de cursuri și module de formare profesională, ne propunem să pregătim specialiști care să susțină dezvoltarea pieței de medicină dentară și care să contribuie activ la ridicarea standardelor de calitate a serviciilor dentare din România.

Trainerii ADOM te așteaptă, pe 12-13 mai, la Timișoara, și pe 26-27 mai, la Iași, cu o serie cursuri care se mulează pe problemele din clinica ta, astfel încât să găsiți împreună soluții. Înscrie-te până pe 5 aprilie 2017 și vei beneficia de un preț special de 250 de Euro, în loc de cel inițial de 300 de Euro.

Nu amâna dezvoltarea clinicii tale!

ÎNSCRIETE-TE ACUM!
timisoara                              iasi

2018-08-28T18:24:37+03:00 martie 13th, 2017|blog|

Aboneaza-te la newsletter