Preț EARLY BIRD: 180 EURO până la 15.10.2023
Preț întreg: 230 EURO

2023/11/25 09:00:00

  CUI SE ADRESEAZĂ

Cursurile sunt destinate medicilor stomatologi la început de carieră, îmbinând prezentările teoretice din experiența vastă a trainerilor cu exercițiile hands-on.

  DE CE SĂ PARTICIPI

Afli informații valoroase, de actualitate, despre tratamentele stomatologice pediatrice, din experiența de peste 15 ani din cadrul clinicilor DENT ESTET 4 KIDS (clinici destinate exclusiv copiilor).

  CINE TE VA GHIDA

Medici stomatologi pediatri, care îți oferă informații bazate pe interacțiunea cu peste 50.000 de mii de pacienți cu vârste cuprinse între 0 și 18 ani.

PROGRAM

Prezentările din cadrul cursului de Stomatologie Pediatrică sunt special concepute pentru tinerii
medici stomatologi,
abordând subiecte importante pentru tratarea cu succes a pacienților copii.

Sâmbătă, 25 Noiembrie 2023

09:00 – 10:30
Trainer:
De ce prima impresie contează: Prima vizită la medicul stomatolog | +INFO

Dr. Dana Dulgheru, Medic stomatolog – Stomatologie Pediatrică

Începând de la primul pas în clinică, punem bazele relației atât cu pacientul, cât și cu părintele acestuia. Este foarte important să construim de la bun început o comunicare bazată pe încredere, transparență și răbdare, pentru confortul tuturor.

10:30 – 10:45 Pauză de cafea
10:45 – 12:00
Trainer:
Importanța ședințelor de profilaxie timpurii: de la primul dinte la perioada adolescenței | +INFO

Dr. Raluca Georgescu, Medic specialist – Stomatologie Pediatrică

„Mai bine prevenim!” Educarea părintelui și a copilului pacient sunt esențiale pentru menținerea sănătății orale. Discutăm despre profilaxia pe grupe de vârstă, atât acasă, cât și în cabinet și despre greșelile care trebuie evitate în îngrijirea corectă a dinților.

12:00 – 13:00
Trainer:
Sindromul de hipomineralizare molar-incisiv (MIH) | +INFO

Dr. Raluca Georgescu, Medic specialist – Stomatologie Pediatrică

Diagnosticul diferențial este important pentru a ține sub control această patologie dentară cu care se confruntă tot mai mulți pacienți. Discutăm despre tratamentul MIH și împărtășim tips and tricks din experiența acumulată de traineri pe parcursul anilor de interacțiune exclusiv cu pacienți copii.

13:00 – 14:00 Pauză de prânz
14:00 – 15:00
Trainer:
Coroanele dentare pediatrice și tratamentele pulpare | +INFO

Dr. Dana Dulgheru, Medic stomatolog – Stomatologie Pediatrică

Coroanele folosite în Stomatologia Pediatrică sunt importante pentru prognosticul unui tratament și cresc rata de succes a acestuia. Vorbim despre etapizarea și conduita terapeutică în patologia pulpară, urmând detaliat toți pașii de la diagnostic la încheierea cu succes a tratamentului.

15:00 – 17:00
Traineri:
Workshop Obturații & sigilări: pregătirea cavității pentru obturație | +INFO

Dr. Dana Dulgheru, Dr. Raluca Georgescu

Alături de traineri vom parcurge pașii pentru realizarea cu succes a sigilărilor dentare, precum și etapele pregătirii cavităților pentru obturații.

ALUMNI ADOM

Te invităm să cunoști o parte din poveștile de succes ale cursanților ADOM

„A fost MINUNAT. Am aflat o tonă de tips & tricks, materiale, proceduri, do-s and don't-s, iar protocoalele prezentate au atât de mult sens încât pleci cu senzația că numai dacă nu vrei nu poți să faci și tu ce te-au învățat 🙂
Super - recomand cursul de Stomatologie Pediatrică oricărui stomatolog, indiferent dacă lucrează deja cu copiii sau abia tatonează terenul în direcția asta, este absolut imposibil să nu găsească în el informațiile și soluțiile pe care le caută.”
Dr. Alexandra Mănescu
Am fost la cursul de Stomatologie Pediatrică și pot să spun că toate informațiile dobândite pe parcusul lui au putut fi aplicate a doua zi în practică. Informații exacte, la caz, prezentate punctual de către lectori. Mulțumesc! Voi reveni și pentru altele!
Dr. Mirela Giurgea
Am participat la cursul de stomatologie pedriatică și am rămas plăcut surprinsă. Am învățat tehnici moderne care să ne ajute și să ne întărească bazele, iar lectorii au fost extrem de răbdători și ne-au pus la dispoziție o mulțime de metode prin care să ne perfecționăm abilitățile, fiind deschiși să răspundă tuturor întrebărilor. Recomand acest curs tuturor medicilor care doresc să se perfecționeze și să afle lucruri noi.
Dr. Antonia Tănase
Mulțumesc echipei ADOM pentru toată experiența împărtășită cu noi și pentru disponibilitatea de care dați dovadă în a răspunde la întrebări și după finalizarea cursului.
Dr. Florentina Fânaru
Un curs foarte interesant, traineri bine pregătiți, am avut multe de învățat! Abia aștept următorul curs, cu siguranță voi participa! Mulțumesc întregii echipe, oameni foarte faini!
Dr. Cristina Curescu

TRAINERI & NETWORKING

Pe parcursul experienței ADOM îți vor fi alături membri ai echipei DENT ESTET 4 KIDS.
Pregătește-ți setul de întrebări și află cât mai multe răspunsuri atât în timpul prezentărilor, cât și în pauzele de cafea, prânz & networking.

Dr. Dana Dulgheru

Medic stomatolog
Stomatologie Pediatrică

Dr. Raluca Georgescu

Medic specialist
Stomatologie Pediatrică

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Prețul cursului include:

  • accesul la prezentările teoretice și workshop
  • mapa cursantului
  • lunch & coffee breaks
  • networking

Înscrie-te la curs și alătură-te comunității noastre!

    FUNCȚIE *

    De unde ați aflat de curs?