Autoevaleaza-te
Curs FDO Medical 2020-10-13T16:04:28+03:00
0
0
0
0
Zile
0
0
Ore
0
0
Min
0
0
Sec

WEBINAR Front Desk Officer Medical

19 – 20 NOIEMBRIE, București

REZERVĂ-ŢI LOCUL AICI!

All-in-one WEBINAR

FORMARE – INTEGRARE – DEZVOLTARE – OPTIMIZARE
📌 Front Desk Officer Medical este cel mai mare și complex program online și offline de formare și integrare dedicat recepțiilor medicale private din România.
📌Webinarul te ajută să oferi pacienților o experiență medicală completă, să prioritizezi performanța în recepție și reprezintă sursa sigură pentru cel mai bun Dental Office Manager.
📌Lansat în urmă cu 2 ani, FDO Medical se află deja la a 7-a ediție în organizare cu un interes în creștere și o cerere constantă de participare. Strategiile de creștere și optimizare create în mod personalizat, dar și proiectele de research derulate de ADOM cu ajutorul întregii noastre comunități au consolidat si transformat programul în cel mai important instrument de dezvoltare al clinicilor.
Beneficii ale participării:
✔️Mai multe consultații programate
✔️Optimizarea orarului de programări
✔️Comunicarea îmbunătățită cu pacienții
✔️Eficientizarea programului în clinică
✔️Mai multe încasări și mai puține creanțe
✔️Eliminarea greșelilor ce țin de încasări și facturare
✔️Organizarea și monitorizarea sarcinilor administrative
✔️Îmbunătățirea protocolului de întâmpinare a pacienților noi

OFERĂ-I ECHIPEI TALE PREGĂTIREA DE CARE ARE NEVOIE, PERFORMANȚA PE CARE ȚI-O DOREȘTI
ȘI MOTIVAREA NECESARĂ PENTRU ÎNDEPLINIREA OBIECTIVELOR DE BUSINESS.

Pachetul de materiale livrabile cu implementare imediată include:

➡️Protocoale de optimizare și eficientizare a activității

WEBINARUL vă pune la dispoziție o serie de materiale  cu scopul de a înțelege corect activitatea departamentului de recepție, de a forma o persoană dedicată acțiunilor specifice în relația clinică – pacient, dar și cu scopul de a gestiona eficient sarcinile administrative.
Fișe de organizare activități, documente justificative pentru erori fiscale în recepție și multe alte materiale de susținere în relația cu pacienții.
Rolul și impactul unui front desk officer în evoluția unei clinici este major, deoarece îmbină nevoile și resursele pacientului cu emoționalul acestuia. Iar sprijinul și empatia pe care le poate regăsi în recepție contează semnificativ în acceptarea unui plan de tratament.

➡️Materiale livrabile pentru performanța echipei

WEBINARUL  vă pune la dispoziție scripturi dedicate și metode de evaluare pentru cele mai bune rezultate ale echipei. Pentru a ști ce anume trebuie îmbunătățit și pentru a putea stabili obiective profesionale și de business, este foarte important să cunoașteți constant nivelul de implicare și cunoaștere al colegilor din front desk.

➡️Materiale livrabile pentru comunicarea și retenția pacienților

WEBINARUL vă pune la dispoziție fișe dedicate pentru o relație transparentă pacient – clinică, prin intermediul recepției. Asumarea corectă a unor proceduri medicale implică, pe lângă contribuția medicului, aplicarea unor protocoale semnate între pacient și recepție.  De asemenea, mereu trebuie să avem pregătit un sistem de reactivare pacienți pentru perioadele delicate ale pieței.

➡️Sistem de realizare și gestionare programări

WEBINARUL vă pune la dispoziție un plan de management al programărilor cu resursele minime necesare pentru rezultatele dorite. Suportul constant în onorarea programărilor pe care recepția îl oferă face parte din educarea constantă a pacienților. Minimizarea erorilor în realizarea programărilor, reducerea anulărilor sau neprezentărilor sunt obiective majore în activtatea de recepție și în rezultatele clinicii.

➡️Proiecte & cariere

WEBINARUL vă va oferi oportunitatea de a învăța despre motivarea și bonusarea echipei din recepție din acțiuni profesionale. Oportunitățile unui business medical, adaptarea la nevoile actuale și targhetate ale pieței nu se termină niciodată, așadar este foarte important să folosim potențialul echipei gândind pe termen lung sub forma unor proiecte temporare, sub forma unor bonusări sau promovări în funcție.

Recepția este principala sursă calitativă pentru a oferi clinicii

un Dental Office Manager implicat, dedicat și pregătit.

PROGRAM CURSURI 2 ZILE

PROGRAM CURSURI 2 ZILE

BILETE

PREȚ BILET

190/persoană
  • Acces la curs
  • Mapa cursantului
  • Business networking
  • Pachet complet de materiale livrabile
  • Testare dedicată post implementare
  • Integrare în Comunitatea ADOM

Traineri

GoToWEBINAR 👆

Instrument evaluare front desk

Informații necesare

Ce primesc la Cursul de Front Desk Officer? 2018-09-26T19:39:18+03:00

Cursul dedicat personalului din recepțiile clinicilor dentare nu aduce doar o mulțime de informații personalizate despre eficientizarea activității din recepția clinicii, ci și o mulțime de studii de caz, scripturi, rezolvări de situații conflictuale, raportări, sisteme de optimizare a agendei și tehnici de fidelizare a pacienților. Cu alte cuvinte, vei primi un pachet complet de integrare pe un astfel de post și un mod de a performa ca și Front Desk Officer.

Intru automat în Comunitatea ADOM dacă particip la curs? 2018-09-26T19:39:30+03:00

Participarea la cursul de Front Desk Officer te ajută să treci de primul prag al comunității ADOM și să beneficiezi gratuit, timp de un an, de diverse facilități create special pentru comunitatea Dental Office Managers. De asemenea, primești periodic noutăți despre piața serviciilor stomatologice din România, dar și despre numeroasele programe de perfecționare ale ADOM.

Pot primi un discount dacă înscriu mai multe persoane? 2018-09-26T19:39:45+03:00

Cei mai mulți cursanți vin însoțiți de colegii din Front Desk, în primul rând pentru a se asigura că toată echipa este foarte bine pregătită pentru a eficientiza activitatea clinici, iar în al doilea rând pentru a putea implementa ulterior, cu ușurință, volumul mare de instrumente primite în cadrul cursului Front Desk Officer. Pentru aceste echipe, am pregătit doua tipuri de pachete speciale, la costuri reduse, descrise în secțiunea “Preț”.

Pe cine pot trimite la cursul Front Desk Officer dacă nu am departament de recepție? 2018-09-26T19:40:09+03:00

Informațiile primite se axează în mare parte pe sisteme de eficientizare a programărilor care simplifică activitatea și orarul medicului dentist, dar și pe numeroase materiale suport, scripturi, raportări esențiale pentru dezvoltarea și monitorizarea întregii activități a unui cabinet stomatologic. De aceea, acest curs este foarte bine primit și de medicii dentiști care dețin un cabinet dentar, de asistenții medicali care asigură și diverse activități de recepție, dar și de persoanele care își doresc să profeseze în acest domeniu.

Partenerii noștri

Aboneaza-te la newsletter

Formular de contact