Autoevaleaza-te
Home 2023-05-27T01:01:01+03:00

Management pentru clinici dentare

Asociația Dental Office Managers (ADOM) a apărut acum 10 ani, din dorința de a crește nivelul serviciilor stomatologice din România și de a oferi soluții pe termen lung, dar și mecanisme de creare a unui management personalizat, o bază informațională aliniată la situația pieței stomatologiei din România.

ADOM s-a lansat cu Școala Dental Office Managers, singurul program care pregătește manageri pentru cabinetele și clinicile stomatologice și oferă soluții pentru cele mai des întâlnite probleme cu care acestea se pot confrunta. Totodată, are ca scop pregătirea la un nivel înalt a medicilor proprietari de clinici și cabinete, pregătirea celor care doresc să își deschidă un business medical, a celor care doresc să profeseze în calitate de medic colaborator și a celor care sunt zilnic responsabili de coordonarea activităților și echipelor din clinicile dentare.

0
Manageri certificati
0
Start-up-uri dezvoltate
0
FDO certificați
0
Membri Comunitatea ADOM

Școala Dental Office Managers Ediția XXII

1550de la

Dental Business Master Seminar

700de la

Front Desk Officer
Ediția 12

400de la

Hipnoză conversațională pentru medicii dentiști - Ediția 7

550de la

Special projects

  • ADOM Story
  • Rămâi Medic în România

ADOM team

Recent articles

FAQ

What is a Dental Office Manager? 2023-05-27T00:38:06+03:00

Dental Office Manager-ul este principalul ajutor al unui medic dentist care deține o clinică stomatologică. Este o persoană fără studii medicale, în general, care implementeaza și supervizează toate activitațile ce asigură buna funcționare și dezvoltarea clinicii dentare. În acest fel, medicul se poate concentra exclusiv pe actul medical și pe relația cu pacienții, iar afacerea sa evoluează continuu.

Subscribe to the newsletter