Autoevaleaza-te
ADOM Story 2023-05-26T23:55:56+03:00

ADOM Story

Asociația Dental Office Managers (ADOM) a apărut acum 10 ani, din dorința de a crește nivelul serviciilor stomatologice din România și de a oferi soluții pe termen lung, dar și mecanisme de creare a unui management personalizat, o bază informațională aliniată la situația pieței stomatologiei din România.

ADOM este lider de piață în business medical și se află sub patronajul celui mai puternic lanț de clinici din țară: DENT ESTET. De asemenea, a beneficiat constant de îndrumarea și sprijinul permanent al American Association of Dental Office Managers, lider la nivel Mondial în domeniul managementului clinicilor dentare.

Fondată în anul 2013, în scop educațional, ADOM a oferit antreprenorilor din stomatologia privată din România primul și singurul program de management dentar, Școala Dental Office Managers (DOM), cu rolul de a personaliza sistemele și deciziile de management. Parcursul celor 10 ani reprezintă trecerea de la instrumentul de creștere și dezvoltare al clinicilor, conform poziționării și misiunii asumate încă de la început, la statutul de academie în management dentar.

ADOM este prima instituție din România care pregătește manageri pentru cabinetele și clinicile stomatologice și oferă soluții pentru cele mai des întâlnite probleme cu care acestea se pot confrunta. Totodată, are ca scop pregătirea la un nivel înalt a medicilor proprietari de clinici și cabinete, pregătirea celor care doresc să își deschidă un business medical, a celor care doresc să profeseze în calitate de medic colaborator și a celor care sunt zilnic responsabili de coordonarea activităților și echipelor din clinicile dentare.

Misiunea ADOM

De la început am promovat misiunea ADOM, aceea de a oferi cursanților soluții pe termen lung, dar și mecanisme de creare a unui management personalizat, o bază informațională aliniată la situația pieței stomatologiei din România. Am evitat să standardizăm soluțiile oferite, tocmai pentru că fiecare clinică are nevoi diferite. Modalitățile de schimbare și îmbunătățire, strategiile și resursele stabilite, implementarea și analiza acestora, dar și soluțiile pentru provocările constante ale businessului sunt, însă, decizii proprii luate de cursanții ADOM.

În 10 ani de activitate, cifrele care ne descriu cel mai bine sunt:

0
Manageri certificati
0
Start-up-uri dezvoltate
0
FDO certificați
0
Membri Comunitatea ADOM

Proiecte speciale

Școala DOM rămâne nucleul programei Asociației Dental Office Managers,

însă cei 10 ani de activitate au creat și dezvoltat programe de aprofundare pe câteva direcții importante pe care Școala DOM le oferă,

și care reprezintă de asemenea marile provocări ale domeniului stomatologic.

Echipa ADOM

VEZI CALENDAR EVENIMENTE

Articole recente

Informații necesare

What is a Dental Office Manager? 2023-05-27T00:38:06+03:00

Dental Office Manager-ul este principalul ajutor al unui medic dentist care deține o clinică stomatologică. Este o persoană fără studii medicale, în general, care implementeaza și supervizează toate activitațile ce asigură buna funcționare și dezvoltarea clinicii dentare. În acest fel, medicul se poate concentra exclusiv pe actul medical și pe relația cu pacienții, iar afacerea sa evoluează continuu.

Subscribe to the newsletter