Autoevaleaza-te
ADOM Story 2020-10-15T14:55:28+03:00

ADOM Story

Asociația Dental Office Managers (ADOM) a apărut acum cinci ani din dorința de a crește nivelul serviciilor stomatologice din România și de a oferi soluții pe termen lung, dar și mecanisme de creare a unui management personalizat, o bază informațională aliniată la situația pieței stomatologiei din România.

ADOM este lider de piață în business medical și se află sub patronajul celui mai puternic lanț de clinici din țară: DENT ESTET . De asemenea a beneficiat constant de îndrumarea și sprijinul permanent al American Association of Dental Office Managers, lider la nivel Mondial în domeniul managementului clinicilor dentare.

Fondată în urmă cu 6 ani în scop educațional, a oferit antreprenorilor din stomatologia privată din România primul și singurul program de management dentar, Școala Dental Office Managers (DOM), cu rolul de a personaliza sistemele și deciziile de management. Parcursul celor 5 ani reprezintă trecerea de la instrumentul de creștere și dezvoltare al clinicilor, conform poziționării și misiunii asumate încă de la început, la statutul de academie în management dentar.

ADOM este prima instituție din România care pregătește personal non-medical pentru cabinetele și clinicile stomatologice și oferă soluții pentru cel mai des întâlnite probleme cu care acestea se pot confrunta. Totodată, are ca scop pregătirea la un nivel înalt a medicilor proprietari de clinici și cabinete, pregătirea celor care doresc să își deschidă un business medical, a celor care doresc să profeseze în calitate de medic colaborator și a celor care sunt zilnic responsabili de coordonarea activităților și echipelor din clinicile dentare.

Misiunea ADOM

De la început am promovat misiunea ADOM, aceea de a oferi cursanților soluții pe termen lung, dar și mecanisme de creare a unui management personalizat, o bază informațională aliniată la situația pieței stomatologiei din România. Am evitat să standardizăm soluțiile oferite, tocmai pentru că fiecare clinică are nevoi diferite. Modalitățile de schimbare și îmbunătățire, strategiile și resursele stabilite, implementarea și analiza acestora, dar și soluțiile pentru provocările constante ale businessului sunt, însă, decizii proprii luate de cursanții ADOM.

În 6 ani de activitate, cifrele care ne descriu cel mai bine sunt:

0
Manageri certificati
0
Start-up-uri dezvoltate
0
FDO certificați
0
Membri Comunitatea ADOM

Proiecte speciale

Școala DOM rămâne ”main product-ul” Asociației Dental Office Managers,

însă cei 5 ani de activitate au creat și dezvoltat programe de aprofundare pe câteva direcții importante pe care Școala DOM le oferă,

și care reprezintă de asemenea marile provocări ale domeniului stomatologic.

Echipa ADOM

VEZI CALENDAR EVENIMENTE

Articole recente

❗IMPORTANT❗ Actualizare Ordin MS nr. 828/2020 privind stomatologia

By | mai 26th, 2020|Categories: blog, stiri|

𝐎𝐫𝐝𝐢𝐧𝐮𝐥 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐬𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐚̆𝐭̧𝐢𝐢 𝐧𝐫. 𝟖𝟐𝟖/𝟐𝟎𝟐𝟎 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐢𝐧𝐝 𝐦𝐚̆𝐬𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 [...]

Informații necesare

Ce este un Dental Office Manager? 2018-08-29T14:01:39+03:00

Dental Office Manager-ul este principalul ajutor al unui medic dentist care deține o clinică stomatologică. Este o persoană fără studii medicale, în general, care implementeaza și supervizează toate activitațile ce asigură buna funcționare și dezvoltarea clinicii dentare. În acest fel, medicul se poate concentra exclusiv pe actul medical și pe relația cu pacienții, iar afacerea sa evoluează continuu.

Cine participă la Școala DOM? 2018-08-29T14:02:26+03:00

Școala Dental Office Managers este dedicată atât prorietarilor de cabinete și clinici dentare, cât și persoanelor care au diverse atribuții administrative în cadrul clinicii. Proprietarii participă de obicei pentru a-și înțelege mai bine afacerea, pentru a face un plan strategic de business, dar și pentru a ști cum să delege atribuțiile sale administrative unui Dental Office Manager.

Cine participă la cursul Front Desk Officer? 2018-08-29T14:02:42+03:00

Cursul Front Desk Officer este dedicat exclusiv persoanelor din recepțiile clinicilor dentare, sau celor care se ocupă de procesul de programare, facturare, de relația directă cu pacienții și de managementul programărilor. Acest curs oferă foarte multe mostre de materiale de comunicare, rapoarte și protocoale prin care poate fi eficientizată activitatea din recepție.

Primesc o diplomă în urma cursului? 2018-08-29T14:02:57+03:00

După finalizarea fiecărui program ADOM, cursanții primesc o diplomă de certificare. Aceasta este o atestare a cunoștințelor dobândite în timpul cursurilor și oferă valoare deosebită în fața angajatorilor din domeniul medical.

Există vreo facilitate pentru studenți/rezidenți? 2018-08-29T14:05:15+03:00

ADOM susține permanent dezvoltarea timpurie a studenților și rezidenților. Pentru aceștia există programe speciale ce oferă atât facilități financiare, cât și diverse programe de practică derulate în clinicile partenere. Pentru detalii suplimentare, așteptăm un email pe adresa office@dentalmanagers.ro

Aboneaza-te la newsletter

Formular de contact